Categories
Algemeen Landijsbaan Toertocht

Quad

Hierbij foto’s van de nieuwe quad. Schuif aan de voorkant en borstel op de aanhanger. Er zullen wel genoeg vrijwilligers zijn om de baan te vegen…..

Categories
Algemeen

IJscub Voorwaarts op Kerstmarkt

Vol goede moed van start. Vrij snel was Michiel helemaal los omdat alles was weggewaaid…..

20121215-144115.jpg

Categories
Algemeen

Ons nieuwe clubhuis staat!

Krijn Jan Driessen heeft een fantastisch clubhuis ter beschikking gesteld en ook perfect voor de club neergezet. Dat gaat erg gezellig worden. Daarachter zie je dat de ijsbaan reeds op de vorst ligt te wachten. Enfin we zijn er helemaal klaar voor

Categories
Algemeen Te Koop Aangeboden Te Koop Gevraagd

Kerstmarkt

Het seizoen is afgelopen maandag gestart met de ALV en aanstaande vrijdag is de IJsclub aanwezig op de kerstmarkt. Daar heeft de ijsclub een eigen stand. Jullie kunnen daar vragen stellen, administratie bijwerken, een chocomel (met) drinken en schaatsen kopen en verkopen. Schaatsen voor verkoop kunnen ingeleverd worden op Duinkerken 5. Inleveren met een briefje met naam en adres en eventuele minimale verkoopprijs. 20% hiervan gaat naar de ijsclub.

Categories
Algemeen

ALV 10 december 2012 Agenda + Concept Notulen april 2012

Maandag 10 december 2012 om 20.00 zal er in Lokaal Zuid (zaal eerste verdieping) weer een ALV plaatsvinden. Alle leden zijn uiteraard van harte uitgenodigd.

ALV2012 concept notulen

Agenda Ledenvergadering 10 december 2012

Categories
Algemeen

Kraan open

Afgelopen zaterdag nadat we aan de keet hadden gewerkt, hebben we ook nog de “kraan” opengezet om het weiland vol te laten lopen. Over een paar dagen is de IJsbaan weer vol en kan het gaan vriezen.

Categories
Algemeen Landijsbaan

Nieuwe tijdelijke keet

Vanochtend hebben we met vereende krachten de wandjes uit de tijdelijke keet gesloopt.

Inrichten en schoonmaken kan beginnen.