Categories
Algemeen

De baan is gesloten

Categories
Verloren/Gevonden

Zonnebril gevonden

Er is een zonnebril met geslepen glazen gevonden.

info@ijsclubvoorwaartsvreeland.nl

Categories
Algemeen

Programma ijsbaan de komende dagen

De baan wordt goed gebruikt en daar zijn wij uiteraard heel blij mee. Bovendien worden er allerlei activiteiten georganiseerd. Vandaag zal CSV Ridderhof aanwezig zijn en morgen de Graaf Floris uit Loenen. Morgenavond zal de Cocon kortebaan wedstrijden organiseren en heeft de groep 8 van vorig jaar (CSV Ridderhof) afgesproken. DJ Stan zal voor ze gaan draaien. Uiteraard is de baan ook open voor onze leden.

De verwachting is dat zaterdag de laatste schaatsdag zal zijn. Zaterdag zullen we kortebaan wedstrijden voor de kinderen organiseren vanaf 14.30. Ook voor de ouders wordt gezorgd met een hapje en een drankje. Het wordt prachtig weer dus we verwachten er veel van.

Categories
Algemeen

Vandaag weer een gezellige drukte op de ijsbaan.

Iedereen heeft weer genoten vandaag woensdag 23 januari.De warme chocomelk smaakte weer goed. En er werd gefilmd op de ijsbaan.

Categories
Algemeen

Hij klop, veegt en rijdt. Jorick Hess

Jorick op onze nieuwste aanwinst. Een quad met alles erop en eraan om de baan schoon te houden. Wat een aanwinst zeg.

Nu nog een goede sproei instalatie om een mooie ijsvloer te krijgen (-:

 

Arjen Zweedijk

Categories
Algemeen

Hulp gevraagd

Ons onovertroffen bestuurslid Drankjes en Hapjes, Floor Krimpenfort heeft jullie hulp nodig. Wij zijn de komende avonden en zaterdag nog op zoek naar mensen die de bar willen bemannen. Graag reacties op info@ijsclubvoorwaartsvreeland.nl

Categories
Algemeen

Ga veilig de ijsbaan op deze week!!

1 Begin met goed geslepen schaatsen.
2 En uiteraard handschoenen aan. Zodat je al je vingers behoudt.

Aanstaande Dinsdag en Woensdag middag kunt u uw schaatsen laten slijpen.

Kosten per set € 7,50 + € 1,- voor de club = € 8,50

Veel schaats plezier. Arjen Zweedijk

Categories
Algemeen

Elfstedentocht

Hallo,
Ik ben vrijwilliger bij de lokale omroep RTV Stichtse Vecht. Aanstaande zaterdag presenteer ik de sportuitzending van 14.00 tot 16.00. Het lijkt me leuk om in deze uitzending iemand te spreken die in het verleden een elfstedentocht heeft geschaatst en/of ingeloot is voor een mogelijke nieuwe elfstedentocht. Mijn vraag is: als jullie mensen kennen die hiervoor in aanmerking komen en interesse zouden kunnen hebben hun verhaal live op de radio te vertellen, zouden jullie het me kunnen doorgeven? U kunt me bereiken op jona_v91@hotmail.com of bellen naar 0346-266137 of 06-34485837. Het adres van de studio is Gaslaan 4 in Maarssen, in de oude brandweerkazerne. Bij voorbaat dank!

Met vriendelijke groet, Jonathan Verhagen.

Categories
Algemeen

Maandag 21 Januari

Gisteren is het ondanks de koude wind en de sneeuw een geweldige dag geweest. Dankzij de goed werkende machines (met dank aan Casper) en de nieuwe quad is de baan goed sneeuwvrij gehouden. De quad (Erik en Jorrik) zal vandaag de laatste sneeuw vegen en de baan borstelen. Vanmiddag (vanaf 15.00) en vanavond zal de baan dus gewoon open zijn!!

Categories
Algemeen

Onze IJsclub zondag 20 januari rond 13.00 uur