Categories
Algemeen

Opwarmertje voor het nieuwe seizoen

Gedurende het 118 jarig bestaan van onze unieke ijsclub is het niet vaak voorgekomen dat er gedurende een seizoen geen meter geschaatst kon worden. Seizoen 2013 – 2014 was zo’n jaar.
We hadden de noodkeet weer klaargezet, lichtmasten werden neergehaald om kapotte lampen te vervangen, de baan werd weer met Vechtwater gevuld, maar er gebeurde helemaal niets. Dit jaar wordt het totaal anders. Er ontstaat inmiddels een koortsachtige sfeer. De ledenadministratie is op orde gemaakt na het versturen van automatische incasso’s van het lidmaatschap. De uitnodiging voor de algemene ledenvergadering is de deur uit. Het materieel wordt weer gecontroleerd en gereed gemaakt. Meteorologen verwachten een strenge winter. Geen idee hoe ze dat weten maar we geven ze graag gelijk. Er bestaat een plan om toch de oude keet weer een stevige opknapbeurt te geven. Deze week gaat het bestuur knopen doorhakken, voor de algemene ledenvergadering van 27 november. Het is nu de tijd uw schaatsen te voorschijn te halen. Bent u nog geen lid? We staan weer met onze ‘koek en zopie’ op de Kerstmarkt op 12 december. Ga ook af en toe weer even kijken op onze website of op Facebook, dan kunt u volgen waar we mee bezig zijn. Suggesties zijn altijd welkom.
Het Bestuur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *