Algemene Ledenvergadering op donderdag 30 november

Heeft onze IJsclub nog toekomst?

Algemene Ledenvergadering IJsclub Voorwaarts Vreeland

Vorige maand hebben de gebroeders Driessen de samenwerking met de IJsclub Vreeland opgezegd.
Dat betekent dat de IJsclub geen gebruik meer kan maken van de ijsbaan aan de Bergseweg. Voor de club was dit een flinke streep door de rekening. Toch wil het bestuur de heren Driessen danken voor de vele jaren Vreelandse ijspret die dankzij hun gastvrijheid mogelijk was.
Betekent dit nu het einde van de IJsclub, de oudste vereniging van het dorp? Het bestuur hoopt vurig van niet. Op de Algemene ledenvergadering, donderdag 30 november 20.00 uur in het Dorpshuis, zal het bestuur een aantal ideeën aan de leden voorleggen en met hen in discussie gaan over de manier waarop de IJsclub zijn plaats in de Vreelandse gemeenschap ook in de toekomst vorm kan geven. Daarnaast zijn ook uw ideeën van harte welkom.
We rekenen erop dat veel leden met ons mee willen denken. Komt allen!

This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.