Elfstedentocht

Hallo,
Ik ben vrijwilliger bij de lokale omroep RTV Stichtse Vecht. Aanstaande zaterdag presenteer ik de sportuitzending van 14.00 tot 16.00. Het lijkt me leuk om in deze uitzending iemand te spreken die in het verleden een elfstedentocht heeft geschaatst en/of ingeloot is voor een mogelijke nieuwe elfstedentocht. Mijn vraag is: als jullie mensen kennen die hiervoor in aanmerking komen en interesse zouden kunnen hebben hun verhaal live op de radio te vertellen, zouden jullie het me kunnen doorgeven? U kunt me bereiken op jona_v91@hotmail.com of bellen naar 0346-266137 of 06-34485837. Het adres van de studio is Gaslaan 4 in Maarssen, in de oude brandweerkazerne. Bij voorbaat dank!

Met vriendelijke groet, Jonathan Verhagen.

This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *