Bar(dienst)

Als de landijsbaan haar deuren opent, zal de kachel van de Keet worden opgestookt en warme chocomel, gluhwein, erwtensoep etc. worden verkocht. Hiervoor hebben wij heel veel mensen nodig die ons willen helpen. Een bar dienst wordt zoveel mogelijk met twee personen ingevuld en duurt afhankelijk van de dag en het dagdeel, 2 of 3 uur. Zaterdag en zondag zijn verdeeld in een vroege en een late dienst.
Degenen die ons tot nu toe hebben geholpen met de bar, hebben ons allemaal laten weten dat het zo gezellig is om te doen, dat de tijd omvliegt en dat zij het graag nog een keer willen doen. Maar de ploeg kan nog groter! Wilt u een bijdrage leveren en helpen achter de bar? Mail dan naar info@ijsclubvreeland.nl, graag met vermelding van uw telefoonnummer. U kunt beschikbaarheid ook aangeven via “edit my profile”. U krijgt van ons een korte instructie en wordt daarna ingedeeld. Natuurlijk kunt u aangeven wanneer u wel of niet kunt.
Hieronder is de indeling van de bardienst weergegeven.
Als u ingedeeld bent maar onverhoopt niet kunt komen, vragen wij u vriendelijk zelf voor vervaning te zorgen. Wij hebben een lijst met vrijwilligers.
[table id=4 /]